Wie zit er achter Braxator?

Wouter Brouwer is een ervaren manager die zijn sporen heeft verdiend zowel aan de verladerskant, dienstverlenende kant als de toeleverancierskant waardoor hij een talent heeft ontwikkeld om uitdagingen, vraagstukken en projecten van diverse kanten te belichten om uiteindelijk samen met de opdrachtgever tot de beste pragmatische oplossing te komen.

Ervaring

Na zijn bachelor studie Haven- en Vervoerkunde en een master Supply Chain Management heeft hij diverse senior management functies bekleed in de functionele gebieden logistiek, supply chain en inkoop waarbij de laatste 20 jaar tevens verandermanagement als een rode draad door de carrière heen loopt.

Kennis

In deze periode heeft hij aantoonbaar significante resultaten behaald variërend van het opnieuw winstgevend maken van de business unit waar hij verantwoordelijkheid voor was, het herstructureren van de inkooporganisatie van een grote tank container operator, het herinrichten van het ICT landschap bij een toeleverancier alsmede het optreden als projectmanager bij de bouw van een logistiek depot tot introductie van supply demand planning tools en alles wat daar tussen en omheen aan uitdagingen en vraagstukken opgepakt en opgelost diende te worden. Gezien zijn achtergrond in de chemische industrie zijn veiligheids- en kwaliteitsnormen en procesmatig denken een gegeven, en deze spelen dus veelal een grote rol bij het vinden van oplossingen en maken van keuzes.

Wat betekent dit voor u?

Kortom, gezien zijn ruime kennis, ervaring en netwerk zal hij een bijzonder grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor elke organisatie die tegen logistieke, supply chain en inkoopvraagstukken aanloopt welke een getimede, accurate en passende oplossing vragen. Voeg hier aan toe dat hij een echte people manager is, mensen graag betrokken houdt en verantwoordelijkheden geeft, ruime internationale ervaring heeft en graag luistert en analyseert voordat conclusies kunnen worden getrokken.